Společnost SUZ-welding je dlouholetým oficiálním partnerem nadnárodní společnosti Welding Alloys a jejím výhradním zástupcem pro český trh.

Welding Alloys Grouppe jako soukromě řízený a nezávislý podnik je na trhu jako výrobce trubičkových drátů pro svařování od roku 1966. Jeho široké produktové spektrum nelegovaných, nízkolegovaných a vysoce legovaných trubičkových drátů vyráběné ve vlastních závodech technologií WA splňuje celosvětově ty nejpřísnější normy. V mnoha oblastech je dokonce překonává.


Stálý kontakt WA výzkumných a vývojových oddělení s průmyslovými partnery umožňuje splňovat vysoké nároky na kvalitu žádané mezinárodními schvalovacími grémii nejrůznějších průmyslových oddělení a možnost vytvářet nové výrobky, které vyhoví vysokým požadavkům průmyslu i v budoucnu. Úspěch trubičkových drátů WA se zakládá na jejich kvalitě a výkonnosti, což vyplývá z trvalých investic do oblasti výzkumu a vývoje, které vedou k plynulému zlepšování palety výrobků.


Skutečná hodnota WA trubičkových drátů
Nákupní cena trubičkového drátu je jistě důležitým faktorem, neměla by být však faktorem jediným. Rozhodnutí by měly ovlivnit i další kritické faktory, např. výrobní čas, náklady na dodělávky a nutné pomocné materiály. WA vyrábí trubičkové dráty na nejvyšší úrovni, s vysokou produktivitou a dobrou kontrolou nákladů.


Kvalita
Čistá tavenina a dobrý vzhled sváru
Málokdy se při svařování tvoří rozstřiky
Bezpečnost pracovního postupu srovnatelná s elektrodami
Menší energie nutná pro délku sváru udržuje nízkou deformaci konstrukčních dílů a garantuje dobré mechanické a metalurgické vlastnosti svarového švu

Flexibilita
Různé svařovací procesy: s vlastní ochranou, s ochranným plynem, pod tavidlem
Použitelné se všemi zdroji proudu a za použití standardních plynových směsí
Svařitelné se širokou paletou svařovacích parametrů a ve všech svařovacích polohách
Je možná výroba malých množství pro specifická použití

Výkon
Vysoký výkon odtavování ve srovnání s elektrodami (cca 3x vyšší faktor)
Optimální délka hoření elektrického oblouku
Vysoká rychlost svařování
Charakteristika použití dovoluje menší úhel rozevření švu sváru a tím i snížení množství svařovacího kovu
 
Díky technologickým a ekonomickým přednostem, své kvalitě, produktivitě a bezpečnosti použití získávají trubičkové dráty na trhu přídavných svařovacích materiálů stále větší význam.